Πληροφορίες Παράδοσης

Εάν επισκεφτείτε, γίνετε μέλος ή αγοράσετε από το www.farmacycorner.gr αποδέχεστε τις παρακάτω συνθήκες, που αποτελούν τους όρους της συναλλαγής με την επιχείρησή μας. Γι΄ αυτό παρακαλούμε να τις διαβάσετε προσεκτικά.

1. ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

  • Από το κατάστημά μας (Θ. Σοφούλη 56 – Τ.Κ. 14342 – Ν. Φιλαδέλφεια)

Παράδοση κατόπιν συνεννόησης, χωρίς χρέωση αποστολής.

  • Με courier

Παράδοση σε 1 – 3 εργάσιμες ημέρες. Για τα έξοδα αποστολής βλέπετε αναλυτικά στο πεδίο «Πληροφορίες/ Χρεώσεις αποστολής» στην αρχική σελίδα.

2. ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

  • Με αντικαταβολή μέσω courier

Πληρώνετε το αντίτιμο στον υπάλληλο της εταιρείας courier. O τρόπος αυτός είναι αποδεκτός, μόνο όταν ο τόπος παράδοσης είναι εντός της ελληνικής επικράτειας.

  • Με πιστωτική κάρτα

Η πληρωμή γίνεται μέσω του συστήματος PayCenter της τράπεζας «Eurobank Ergasias A.E.». Ο τρόπος αυτός πληρωμής δεν έχει επιβάρυνση.

  • Με κατάθεση μετρητών στους ακόλουθους τραπεζικούς λογαριασμούς :

571056239793 ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ (IBAN GR5801720710005071056239793)

00260049720200657749 EYROBANK ERGASIAS (IBAN GR8402600490000720200657749)

Ο τρόπος αυτός πληρωμής δεν έχει επιβάρυνση. Μας αποστέλλετε με τηλεομοιοτυπία (fax) στον τηλεφωνικό αριθμό το αντίγραφο του καταθετηρίου και σας αποστέλλουμε την παραγγελία σας.

        3. ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Μπορείτε να ακυρώσετε μια παραγγελία έως την στιγμή που αυτή δρομολογηθεί. Αυτό πραγματοποιείται μόλις σας στείλουμε το αντίστοιχο ενημερωτικό e-mail ότι η παραγγελία σας εγκρίθηκε και έχει δρομολογηθεί. Για να ακυρώσετε μια παραγγελία κάντε login στο site, πατήστε "Το καλάθι μου" και ακυρώστε τις παραγγελίες που θέλετε.

4. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Οι πελάτες του www.farmacycorner.gr διατηρούν το δικαίωμα να επιστρέψουν προϊόντα, τα οποία παρέλαβαν, με τις ακόλουθες προϋποθέσεις :

- επικοινωνήστε μαζί μας με email την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα και μας δηλώσετε ότι, το προϊόν που παραλάβατε είναι ελαττωματικής ποιότητας και το εάν επιθυμείτε την αντικατάστασή του ή την ακύρωση της αγοράς. Συνιστούμε τον επισταμένο έλεγχο κατά την παραλαβή, έτσι ώστε να αποφευχθούν παραλαβές σε προϊόντα που δεν έφτασαν σε σας σε άριστη κατάσταση.

- μέσα σε τρεις (3) εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής, να επιστρέψετε το ελαττωματικό προϊόν στη διεύθυνση : Δήμητρα Χαλκιοπούλου / Θ. Σοφούλη 56 – Τ.Κ. 14342 – Ν. Φιλαδέλφεια.

Το επιστραφέν ελαττωματικό προϊόν θα πρέπει να τοποθετείται μέσα στη συσκευασία που παρελήφθη, να μας αποστέλλεται μέσω της εταιρείας courier που παρελήφθη (με χρέωση δική μας) και να συνοδεύεται από το παραστατικό αγοράς του.

Σε περίπτωση, που δεν τηρηθούν από μέρους σας οι ανωτέρω προϋποθέσεις, η επιχείρησή μας δύναται να αρνηθεί την όποια επιστροφή και αντικατάσταση.

Εφόσον πληρούνται οι άνω προϋποθέσεις και γίνει δεκτή η επιστροφή ελαττωματικού προϊόντος :

- αν μεν επιθυμείτε την αντικατάσταση του ελαττωματικού προϊόντος, αναλαμβάνουμε να σας αποστείλουμε άλλο, με δική μας χρέωση της νέας αποστολής.

- αν δεν επιθυμείτε την αντικατάσταση του ελαττωματικού προϊόντος, θα λάβετε πίσω τα μετρητά, εάν η αγορά είχε γίνει με μετρητά ή θα προβούμε σε ακύρωση της συναλλαγής και αντίστοιχη πίστωση της πιστωτικής σας κάρτας, εφόσον η αγορά είχε γίνει με πιστωτική κάρτα.

5. ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΟΡΩΝ

Το www.farmacycorner.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να αλλάζει τους όρους των συναλλαγών. Η ισχύς των νέων όρων ξεκινά με την ανάρτηση τους στο site.